Yazar Galip Dursun ile Korku Edebiyatı & Yazma Atölyesi KırmızıKalem Edebiyat çatısı altında başlıyor.
Duyuru metninden:
Karanlık dünyaların kapıları yeniden aralanıyor.
Korku edebiyatının büyüleyici ve sırlı dünyasını keşfetmeye hazırsanız atölyemiz, kendi korku öykülerinizi yaratmanız için sizi bekliyor.
Galip Dursun ile Korku Edebiyatı & Yazma Atölyesi 15 Şubat ile 4 Nisan arası her perşembe saat 20.30 ile 22.30 arasında 8 hafta/16 oturum şeklinde sürecek.
Bu atölyede psikolojik korkudan doğaüstü korkuya, bilimkurgu korkudan gotik edebiyata, canavar tiplerinden perili evlere, mezarlıklar ve köylerden tüm korku mekanlarının kullanımına, sınırları zorlayan durumlardan korku unsurları oluşturmanın püf noktalarına kadar pek çok alanda korku edebiyatının en ürkütücü kısımlarına değineceğiz.
Ödemelerinizi dilerseniz 2 taksitle, dilerseniz aşağıdaki linkten kredi kartıyla shopier üzerinden alabilirsiniz.
Bu gönderiyi Instagram’da gör
Korku Edebiyatı & Yazma Atölyesi Eğitmeni Galip Dursun Kimdir?
Galip Dursun 1 Ekim 1980’de, İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Teknoloji şirketlerinde tasarımcı ve yazılımcı olarak çalıştıktan sonra bu sektöre ara verip yazmaya yöneldi. Yazma ve anlatma tutkusunu, özellikle de korku edebiyatı üzerine olan ilgisini lise yıllarında keşfetti. 2003 yılında Yeraltı ve Alternatif edebiyat odaklı Gölge öykü dergisi ile Kan Güncesi Alt-Kültür portalını kurdu. 15 sayı boyunca yayınlanan Gölge e-dergisine “Korku ve Gerilim” türlerinde yazar ve yayın yönetmeni olarak katıldı. Ağırlıklı olarak korku-gerilim türünde öyküler ve makaleler yayımladı.
İlk cildi 2006 yılında yayımlanan Anadolu Korku Öyküleri dizisine “Güzay’ın Bin Dilek Ağacı” (2006), “Oba” (2013), “Misafirler” (2017) isimli öyküleri ile katıldı. Aşkın Karanlık Yüzü, Karanlık Yılbaşı Öyküleri gibi seçkilerde yer aldı. 2016’da öykü kitabı Pusova yayımlandı. Yabani dergisi için çizgi roman ve öyküler yazdı. Korku, bilimkurgu ve fantastik edebiyat üzerine özellikle yerli korku edebiyatı, karanlık romantizm, gotik, şehir fantazyası, bilimkurgu-bilimkorku konularında paneller yaptı, dersler verdi, konuşmacı oldu. Çeşitli dergilerde yine aynı türlerde araştırma ve makaleler yayımladı. 2015 yılından beri Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde aylık olarak karanlık bilimkurgu filmleri gösterimleri yapmakta ve filmler üzerine konuşmaktadır. 2014 yılının son günlerinde yayına başlayan Gerisi Hikâye Korku Konuşmaları isimli çevrimiçi radyo programında, uzun süreli ortakları Işın Beril Tetik ve Demokan Atasoy’la birlikte korku sanatlarını konuşmaya devam ediyor.